©
copyright - Copyrighted material - © Drepturi
de autor rezervate
Din
C U P R I N S
-
Cuprins
- Scurtă
prezentare a autorului
- Cuvântul
autorului şi introducere
- Apa =
Viaţă.
Apa: element vital indispensabil
vieţii
- Detoxifierea
(dezintoxicarea)
- Nutriţie
şi ecologie. Apa
- Ceaiurile
din plante
- Prepararea
ceaiurilor
- xxx
- Asigurarea
şi certificarea calităţii
- Puterea
(capacitatea) antioxidantă a legumelor şi fructelor
- Factori
alergenici alimentari comuni
- Poluarea
mediului şi poluarea-intoxicarea
cosmetică,
medicamentoasă şi alimentară
- Riscuri:
Cuptoarele cu microunde
- Riscuri:
Tigăile (vasele) din teflon
-
ttt
©
copyright - Copyrighted material - © Drepturi
de autor rezervate
- Problemele
consumului (neraţional) de sare de bucătărie
-
xxx
- Fumatul
dăunează grav sănătăţii
- Riscuri:
Zahărul şi îndulcitorii sintetici
- Sistemul
alimentar actual şi deficienţele sale
- Despre
alimentaţia modernă şi riscurile ei
- Îngrăşămintele
sintetice din agricultură
- Sterilizarea
unor alimente chiar şi prin iradiere
- Cuptoarele
cu microunde şi riscurile
- zzz
- Ouăle
- Proiecte
de susţinere a agriculturii şi nutriţiei
- Regimul
alimentar din spitale – cu problematica specifică
- OMG.
Piramida alimentară şi instabilitatea ei
- Produse
ieftine şi inferioare
©
copyright - Copyrighted material - ©
- Alimentaţia
şi tendinţele ei
- Supermarketurile
şi nerespectarea normelor
- Nitritul
de sodiu: un
conservant cu riscuri (vezi Mezelurile)
- Produsele
alimentare procesate (prelucrate)
industrial
- Făina
albă şi zahărul rafinat alb. Riscuri ?
- Cofeina / Cafeina
- Protecţia
consumatorilor. OPC/CPC.
Laboratoarele LAREX
- Intoxicarea
cu cosmetice. Riscuri !
- Alcoolul,
fumatul şi excesele sexuale dăunează grav sănătăţii
- *
Fructe – Legume – Cereale – Verdeţuri – Plante aromatice:
- *
Alimente sănătoase şi benefice
- Cerealele.
Făina. Produsele de panificaţie şi de patiserie
- Efectul
ANTICANCERIGEN: Vitamina
B17/Amigdalina/Laetril
- Excreţia
- Infectarea
şi infestarea cu apă contaminată. Igiena mâinilor
- Între
sănătate şi risc de îmbolnăvire
- Aditivii
şi procesarea industrială
- Depozitarea,
transportarea şi prepararea
alimentelor Riscuri!
- Ambalajele de tip PET (din
plastic) vs. Recipientele din sticlă
- Igienă
şi riscuri ? Şerveţelele umede pentru bebeluşi
- ccc
- Hrana
noastră cea de toate zilele este
denaturată
- Alimentaţia
specifică cosmonauţilor şi astronauţilor şi
activitatea
specifică - NASA.gov,
ISS, ESA.int, JAXA.jp
- Despre
Post
- ddd
- Digestia
- Despre
nereguli grave întâlnite şi la marile companii CMN
- Alcoolul,
Tutunul şi
Drogurile: Inamicii
vieţii
- Microbii
şi riscul de îmbolnăvire
- Riscuri
de îmbolnăvire
- Prevenirea
osteoporozei
- Dietele
dezechilibrate şi evitarea lor
- Celulita:
pericolul real
- Sportul
- mişcarea fizică şi sănătatea: cresc longevitatea
- Îndulcitorii
sintetici şi
toxicitatea vvv
- Acizii
graşi mononesaturaţi şi polinesaturaţi
- Sarea
în bucate ?
- nnn
- Bibliografie
- Surse
Internet şi surse diverse
-
Contact autor
©
copyright - Copyrighted material - ©
-
Meditaţii, tehnoredactare, îndrumare licenţă, editări
diverse
-
Cărţile autorului
*
Fructe – Legume – Cereale – Verdeţuri – Plante aromatice:
Alimente
sănătoase şi benefice de la pag. 116-167:
:1.mere, 2.pere, 3.prune, 4.măceşe, 5.banane,6.curmale,
7.struguri, 8.lămâi, 9.portocale,
10.arahide,
11.nuci, 12.castraveţi, 13.sfeclă
roşie, 14.varză, 15.morcovi,
16.ridichi
roze,17.ridichi
negre, 18.urzici,
19.
xxx, 20.fasole, 21.ceapă, 22.usturoi, 23.hrean, 24.busuioc,
xx, 26.cacao, 27.cafea, 28.ceai
verde, 29.grâu, 30.secară,
jjj, 32.porumb,33.miere
de albine naturală, 34.polen,
35.propolis,
36.argilă.
*
Numerele (de
la) 1-36 indică
ordinea de prezentare a alimentelor şi suplimentelor
cuprinse între
pag. 116-167 din carte. [n.a.]
©
copyright - Copyrighted material - © Drepturi
de autor rezervate