miercuri, 28 octombrie 2015

DEMAGOGIA din societate, din politică!

DEMAGOGIA din societate, din politică etc. şcl....
Să nu ne îmbătăm cu apă rece, căci ştie Dumnezeu exact câte parale facem fiecare... Dacă am avea puterea şi curajul, onestitatea şi demnitatea de a ne vedea într-adevăr singuri sufletul (în Lumina Adevărului, în Duhul Sfânt), mulţi am fi mai modeşti şi mai umili, smeriţi... Faţa omului către lumea pământească (societate) poate fi şi este una (cosmetizată, fardată), pe când faţa către Dumnezeu este cu totul alta... căci Dumnezeu se uită la inima (sufletul) omului, nicidecum la faţa lui. Sf. Apostol Pavel nu se preamărea, şi era Apostol al lui Hristos... Dumnezeu cu mila! Mai de apreciat sunt Părinţii-Preoţii: Teofil Părăian, Arsenie Papacioc, Justin Pârvu, Părintele-Pr. Arsenie Boca ş.a. asemenea, căci la aceştia, ce spuneau, era şi în suflet... pe când alţii fac paradă cu aşa-zisa inteligenţă a lor etc. etc.. SĂ NU UITĂM - conform Sfintei Scripturi (Ed. IBM al BOR) - ICorinteni 3, 19: „Căci înţelepciunea lumii acesteia este nebunie înaintea lui Dumnezeu, pentru că scris este: «El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor»."

Privitor la politicieni, la demagogie şi la prefăcătoria şi prezenţa lor de cameleoni, rezultatele politicilor din ultimul sfert de secol de democraţie, vorbesc de la sine: 
multă vorbărie şi, în general realizări mediocre sau minore... Situaţie reflectată de salariile mizere de 800-1000 de lei, de sistemul de sănătate grav bolnav etc..
Suntem în Uniunea Europeană de aproape 9 ani (dela 01.01.2007) şi în NATO de 11 ANI (din martie 2004) însă situaţia socială şi economică este cam de nivelul lumii a treia, sau de nivelul celor mai slabe state în curs de dezvoltare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu