luni, 27 februarie 2017

„Citeşti şi câştigi!” - pentru elevii clasele V-VIII jud. Sibiu

Autorul de cărţi (scriitorul) Răzvan TULPAN te premiază:
Dacă eşti elev în clasele V-VIII într-o clasă la oricare şcoală din jud. Sibiu şi citeşti cu drag şi cu interes cărţi, atunci te poţi încrie ca pretendent/candidat pentru
câştigarea bursei/premiului „Citeşti şi câştigi!”

CUM SE FACE ÎNSCRIEREA?
Trimiţi, cu acordul părinţilor ori al tutorelui, după caz, un mesaj email cu titlul
123 CITEŞTI ŞI CÂŞTIGI! 2017,
mesaj care să conţină:
1. Ca text numele complet, data naşterii, clasa şi şcoala de care aparţi, plus
2. CODUL CĂRŢII, adică Seria şi Numărul şi cărţii/cărţilor* scrise de Răzvan-Ioan TULPAN (vezi lista cu oferta de mai jos) cumpărate de tine, de către familia ta sau cumpărate pentru tine DIRECT DE LA AUTOR, începând cu luna martie 2017 [păstrează cartea/cărţile pentru validarea premiului],
mesaj care trebuie să fie trimis începând din luna martie 2017 pe adresa autorului Răzvan-Ioan TULPAN: AiCarteAiParte.ioan@gmail.com 
*CODUL = Seria şi numărul cărţii, sunt spre exemplu de genul SBAN-00048, fiind înscrise în carte la primele pagini, dar şi la sfârşitul cărţii/cărţilor.

Autorul validează, adică selectează şi aprobă ulterior candidaţii care astfel devin candidaţi reali cu şanse reale... intrând în concurs!

Pe parcursul anului 2017 autorul va oferi drept premiu/bursă, pentru 1 candidat validat:
A) un pachet cu cărţi,
plus
B) un premiu la alegere: un microscop sau telescop/lunetă, noi-nouţe, cu o valoare per buc. de cca 80-100 RON.

Eşti elev/elevă în clasa a V-a, a VI-a, a VII-a sau a VIII-a la oricare şcoală din jud. Sibiu, te înscri, aştepţi aprobarea/validarea autorului, apoi se va alege 1 câştigător dintre cei înscrişi şi validaţi. Primii 10 elevi/eleve înscrişi şi validaţi vor avea şanse sporite faţă de ceilalţi!

Locul I, adică cel desemnat de către autor ca fiind pe locul 1, deci câştigătorul, va primi premiul cel mare, iar elevii clasaţi pe locurile II şi III vor primi câte o carte şi un mic cadou surpriză din partea autorului. Succes! Premiile provin de la autor, din vânzarea de cărţi, nu sunt de la eventuali sponsori, ci din programul PPSS al autorului!

Deci, cumperi DIRECT DE LA AUTOR o carte sau mai multe pentru tine sau pentru familie (mai multe cărţi cumpărate înseamnă şanse mai mari, căci fiecare cod intră în concurs), citeşti, trimiţi mesaj email şi poţi câştiga!
SUCCES! Doamne-ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu