joi, 31 octombrie 2013

Părintele JUSTIN PÂRVU: despre neam şi ţară... şi politicieni!

 Atâta vreme cât nu avem la cârma ţării oameni carte să guverneze cu spirit de jertfă pentru popor şi cu binecuvântarea lui Dumnezeu, nu ieşim la orizont.” (Părintele JUSTIN PÂRVU - trecut la cele veşnice la data de 16 iunie 2013)
Părintele JUSTIN PÂRVU, ne spunea (în cartea "Ne vorbeşte Părintele Justin" vol 1 - la pag. 72-77), că fiind întrebat de un credincios, la alegeri:
  - "Părinte, cu cine să votez?", a răspuns: 
  - "Măi, [...], n-ai pe cine să alegi, dar fă-ţi o datorie acolo cumva şi, dacă pui acolo o pecete, ai grijă să nu-ţi dai sufletul la judecată aşa uşor, gândeşte-te!" 
  Apoi, referindu-se la patria nostră România şi la politicieni şi conducători, Părintele JUSTIN PÂRVU de la Mănăstirea Petru Vodă, mai spunea: 
"Totul se cumpără prin minciună şi din cauza asta merge greu toată ţara. Nici măcar ceea ce este al nostru nu este valorificat [...]." 
Spunea şi că: 
"Poporul stă în sărăcie şi în mizerie şi aşteaptă de la Biserică un cuvânt de îndemnare, un cuvânt de răspundere, un îndemn ca să ştie ce are de făcut. Nu-i spune nimeni [...]."
  ADEVĂRUL ESTE CĂ NE MAI SPUNEAU şi NE MAI SPUN Preoţii-Părinţii aceştia vrednici (şi) bine-plăcuţi lui Dumnezeu... direct, ori prin învăţături, prin cărţi şi predici... chiar şi după trecerea pe cealaltă lume... (căci învăţăturile şi cărţile nu pier, sunt vii şi supravieţuiesc...) Preotul-Părintele Arsenie BOCA, Teofil PĂRĂIAN, Arsenie PAPACIOC, Justin Pârvu, Pr.-Părintele Ilie CLEOPA şi alţii asemenea!... de strajă neamului!
Doamne dă-ne LUMINĂ! Doamne-ajută!


http://www.librariasophia.ro/carti-Ne-vorbeste-parintele-Justin-so-6457.html 
http://atitudini.com/a-aparut-cartea-ne-vorbeste-parintele-justin-vol-ii/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu