sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Milostenie - ajutorare ptr. copii orfani

Este foarte interesant de observat că mulți oameni arată milă față de câini, pisici - animale... E ceva pozitiv! Totuși, sunt destui oameni săraci și cu probleme, care chiar au nevoie de ajutorul semenilor... Eu, de exemplu, fac de câteva ori pe an unele acte caritabile față de oameni... mai rar față de pisici - am cumpărat punguță cu papa la o pisicuță... [sunt și veterinar - printre altele, dar mai întâi sunt om]. Mai întâi AJUTĂM OAMENII, FĂCÂND UN PACHEȚEL de 10-15-20 lei - de SPIRITUL CRĂCIUNULUI🎄🎄🎄 
sau în oricare perioadă, lună din an: un cozonac (3-5 lei), o ciocolată (2,50 - 3,50 lei), o sticlă de suc (3-5 lei), un săpun (2-3 lei) și altele = total 10-15 lei! FĂ O BUCURIE UNUI OM SĂRMAN iar el îți va mulțumi din inimă, cu lacrimi în ochi!!! 
Dacă sunteți așa miloși cu animalele, puteți ajuta copiii orfani sau persoanele vârstnice de la azile, oamenii străzii etc... un pachețel de 20-30 lei cu o pâine, un cozonac, un suc etc... le prinde bine! EU MAI FAC ASTA DIN CÂND ÎN CÂND! Succes! apoi puteți griji și câini, pisici, arici... căci și aceste animale au nevoie de sprijin... dar totuși, oamenii sunt mai importanți decât animalele! nu e așa?
Dăruiți cu drag, nu umiliți omul! Apoi, dacă tot vrei, ajută și un cățel, pisică... sau purcel! SUCCES!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu